Nye målmænd i Tvis Holstebro

Et norsk stortalent og en gammel kending skal i næste sæson vogte målet for Team Tvis Holstebro.

Håndboldligaklubben Team Tvis Holstebro har fået sin målmandsduo til den kommende sæson på plads.

Onsdag kom det frem, at klubben ikke ønsker at forlænge kontrakten med den nuværende førstemålmand Jonas Hansen - og torsdag blev Torbjørn Bergerud og Rasmus Lind så præsenteret som nye spillere fra den kommende sæson.

21-årige Torbjørn Bergerud er hentet i den svenske klub LUGI. Han er nordmand og fik debut på det norske A-landshold som 18-årig. Han bliver beskrevet som et meget stort talent - og så har han faktisk familie i Holstebro, idet hans mor stammer fra byen.

Rasmus Lind er en god bekendt af Team Tvis Holstebro. Han har spillet stort set hele sin karriere i klubben, men skiftede før sidste sæson til Ribe-Esbjerg - og nu vender han altså tilbage til barndomsklubben.

- Det var selvfølgelig svært på den måde, at jeg er glad for at være i REHH. På den anden side var valget let, for TTH er ganske enkelt min klub, og jeg bor jo også i Holstebro, siger Rasmus Lind i en pressemeddelelse fra klubben.

Ud over Bergerud og Lind har Team Tvis Holstebro også U20-landsholdsmålmanden Simon Gade på kontrakt i den kommende sæson.