Nybagt mor tager to år mere

Viborg HK's Grit Jurack har skrevet under på en ny to-årig kontrakt. For to måneder siden blev hun mor for første gang.

VHK Jubel.jpg

Den tyske højre back i Viborg HK, Grit Jurack, forlænger sin kontrakt med de grønblusede frem til 2012. Hun er netop vendt tilbage på håndboldbanen efter at hun for 2 måneder siden fødte sit første barn.

- Hele organisationen omkring klubben er topprofessionel, vi har en god træner, og så er Viborg jo et sted, hvor man vinder titler, siger Grit Jurack.

Klubbens direktør, Peter Cassøe, ser frem til to år mere med den 33-årige tysker:

- Grit (Jurack, red.) skal være med til at sikre kontinuiteten i truppen og til at lære fra sig i forhold til de unge spillere, der kommer ind på holdet hen over de kommende sæsoner. Det er en meget glædelig forlængelse, siger direktør i Viborg HK Peter Cassøe i en pressemeddelelse.

Verdens bedste højre back

Cheftræner Jakob Vestergaard kalder Grit Jurack for verdens bedste højre back. Han er derfor rigtig glad for at råde over hende to år mere:

- Efter sin fødsel, er hun allerede rigtig godt på vej tilbage til sit meget høje håndboldmæssige niveau, så vi skal nok få masser af glæde af hende i de kommende år, siger cheftræner Jakob Vestergaard.

Grit Jurack der har scoret 1030 mål i Viborg regner med, at det bliver den sidste kontrakt, hun skriver under i sin karriere.