Ny træner på plads i FCM

På et pressemøde søndag formiddag vil FC Midtjylland præsentere sin nye superliga-træner.

FC Midtjylland-Logo-gulv_0.jpg

FC Midtjyllands bestyrelsesformand Rasmus Ankersen er begejstret over, at FCM søndag kan præsentere den mand, der fremover skal stå i spidsen for klubbens superligahold. Rasmus Ankersen skriver i en pressemeddelelse lørdag aften, at han aldrig har været mere optimistisk på klubbens vegne, end han er lige nu.

Erfaring fra højeste niveau

Om den nye træner siger FC Midtjyllands bestyrelseformand:

- I processen med at finde den rigtige person har vi forsøgt at være grundige snarere end hurtige, fordi vi i Lars Friis og Brian Priske har haft to stærke ledere af spillertruppen (...) Vi har talt med kandidater i både ind- og udland, og jeg er overbevist om, at vi har fundet den rette mand. Ydmyg, kompetent og en ægte team-player med erfaring fra højeste niveau.

Unfair behandling af Steinlein

Rasmus Ankersen er alt andet end glad for den omtale, FC Midtjylland har fået de seneste dage, hvor der især er blevet spekuleret i, at cheftræner Glen Riddersholm sagde op på grund af uenigheder med sportsdirektør Claus Steinlein. Ankersen udtrykker sin store respekt for klubbens sportslige ledelse:

- Det har gennem den seneste uge været frustrerende at se, hvordan vores sportsdirektør Claus Steinlein er blevet udsat for karaktermord i medierne. Jeg vil én gang for alle med hele bestyrelsens og ejerens mandat gøre det klart, at Claus har vores største beundring for det arbejde, han har udført for klubben. Gennem de sidste 15 år har han arbejdet dedikeret og loyalt for klubben, og han har ikke altid fået den kredit eksternt, som han fortjener. Ingen ledere er perfekte, men Claus er en af de bedste, jeg har mødt. Han var en af de væsentligste årsager til, at Matthew Benham investerede i FCM. Uden Claus ville FCM ikke være, hvor vi er i dag, og han er en vital faktor for, at vi i de kommende år kan indfri vores store ambitioner, mener altså bestyrelsesformanden.

Bestyrelsesformand Rasmus Ankersen forsøger samtidig at slå fast, at der hersker alt andet end kaos hos ulvene:

- Faktum er, at vi står foran de mest spændende måneder i klubbens historie. Truppen er i harmoni, trænerteamet arbejder dedikeret, vi har mere talent på vej fra akademiet end nogensinde før, og vi bliver i internationale medier beskrevet som en af de mest nytænkende klubber i Europa. På den kommercielle front har vi netop tegnet et af de største hovedsponsorater i klubbens historie med Jyske Bank og BRF Kredit, og vi har slået alle rekorder på salg af sæsonkort, skriver Rasmus Ankersen.

Mød den nye træner søndag

TV MIDTVEST deltager naturligvis i pressemødet søndag formiddag og holder hjemmesiden opdateret. Få også interview og reaktioner i vores udsendelse søndag aften.