Ny Toft Hansen på kontrakt i Mors-Thy

Mors-Thy skriver kontrakt med Henrik og René Toft Hansens lillebror - Allan.

140314-1Allan-Toft-Hansen.jpg

Toft Hansen er et navn der klinger rigtig godt i dansk håndbold.

René og Henrik Toft Hansen er begge stjerner i den tyske bundesliga. De har tidligere spillet i HF Mors, og nu er deres lillebror Allan Toft Hansen klar til gå i deres fodspor.

17-årige Allan Toft Hansen har skrevet en tre-årig kontrakt med Mors-Thy Håndbold efter at have trænet med klubbens ligahold i et stykke tid.

- Jeg ser frem til at udvikle mig under Jan Paulsen og vil forsøge at finde min egen stil, selv om jeg godt er klar over, at jeg vil blive sammenlignet med både René og Henrik. De har begge været med til at råde og vejlede mig i forbindelse med denne aftale, og vi tror på, at det er den helt rette vej for mig, så jeg både kan få en uddannelse og samtidig udvikle mig bedst muligt som håndboldsspiller, siger Allan Toft Hansen i en pressemeddelelse.

Den unge Toft Hansen er ligesom sine brødre stregspiller. Han bor til daglig på Håndbold College Mors og går på Morsø Gymnasium.

Toft Hansen-brødrene har i øvrigt også en søster, der spiller håndbold. Maibritt Toft Hansen spiller på Skives ligahold - og er selvfølgelig også stregspiller.