Ny keeper til Skive fH

Fra den kommende sæson skal den rutinerede Henrik Jepsen vogte målet for Skive fH.

Henrik_Jepsen.jpg

Der kommer ny mand på mål i Skive fH i den kommende sæson. Den 36-årige målmand Henrik Jepsen fra Lemvig-Thyborøn Håndbold har skrevet en 1-årig kontrakt med Skive fH.

 - Efter 10 år i samme klub bliver det spændende at prøve kræfter med en anden klub samt få nye holdkammerater. Samtidig er det vigtigt for mig at kunne tilgodese familielivet med både kone og tre børn, så køreafstanden fra min bopæl til en ny klub skal være overkommelig, siger Henrik Jepsen om klubskiftet i en pressemeddelelse fra Skive fH.

Passer godt ind

Også hos Skive fH glæder man sig over at få den rutinerede keeper på mål.

 - Til trods for hans store rutine og efterhånden mange år i håndboldsporten brænder han fortsat for at være med på topplan, og vi er overbeviste om han passer fint ind i vort spilkoncept med et stærkt forsvar, siger Skive fH's direktør Bo Tranberg og fortsætter:

 - Selvom han i den seneste sæson har spillet i 1. division har han en del års erfaring fra liganiveau. Med intensiv træning og sparring i et godt træningsmiljø tror vi på, at han vil finde sit topniveau igen.

Forlænger med fløjspiller

På damesiden forlængede Skive fH i dag kontrakten med fløjspilleren Mette Jensen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.