Ny havnedirektør til Thyborøn

52-årige Jesper Holt Jensen er ansat som ny havnedirektør for Thyborøn Havn.

180914JesperHoltJensen.jpg

Bestyrelsen for Thyborøn Havn har nu fundet en ny havnedirektør, efter Jørgen Buhl for godt en måned siden blev fyret efter 13 år som direktør for havnen. 52-årige Jesper Holt Jensen bliver ny havnedirektør med tiltrædelse 1. november 2014. Det skriver Thyborøn Havn i en pressemeddelelse.

- Jeg ser frem til at få lov til at arbejde med de spændende ekspansionsplaner for Thyborøn Havn. Med min erfaring på området, ser jeg frem til at udvikle havnen yderligere i samarbejde med havnens medarbejdere og bestyrelse samt de lokale og internationale virksomheder og kunder, siger Jesper Holt Jensen, kommende direktør for Thyborøn Havn.

Den nye havnedirektør er uddannet civilingeniør i anlægskonstruktioner fra Aalborg Universitet. Han har fra 2002 til 2013 været direktør for Kystdirektoratet, ind til han i 2013 blev ansat i sit nuværende job som teknisk direktør i Thisted Kommune.

Den rette til jobbet

Ved ansættelsen er der lagt vægt på, at den nye direktør skal stå i spidsen for en vækststrategi med fokus på at udnytte de store muligheder, der er i markedet for Thyborøn Havn inden for fiskeri, godstransport og offshore-aktiviteter.

- Jeg er utrolig glad for, at det med ansættelsen af Jesper Holt Jensen er lykkedes os at tiltrække en kapacitet på området, som har den nødvendige indsigt og ledelseserfaring til at videreføre vækststrategien med tilhørende Masterplan for Thyborøn Havn. Jeg er sikker på, at vi på alle måder har fundet den rette til jobbet, siger Karl Kristian Bro, bestyrelsesformand for Thyborøn Havn.

Thyborøn Havn er en af Danmarks største fiskerihavne, hvor der årligt landes fisk for over 600 millioner kroner.