Ny direktør til Team Tvis Holstebro

Den 35-årige Jacob Jørgensen fra Svendborg sætter sig 1. april i direktørstolen for klubben.

03032010direktoer001.jpg

Fra 1. april afløser den 35-årige Jacob Jørgensen fra Svendborg den nuværende direktør Poul Madsbjerg, der selv har ønsket har trappe ned. De to fortsætter sammen indtil sommerferien, hvorefter Poul Madsbjerg fortsætter i klubben som konsulent inden for sport og kommunikation.

Det skriver Team Tvis Holstebro i dag i en pressemeddelelse.

Jacob Jørgensen kommer fra en stilling som kommerciel chef i GOG, hvor han har været ansat i syv år som henholdsvis eventchef, salgs- og marketingchef, og senest som kommerciel chef. Han har ikke haft ansvar for driften af klubben, som gik konkurs i slutningen af januar.

- Jacob er primært salgsorienteret og skal have fokus på salg fra dag ét. Han kender håndboldbranchen indefra via de syv års ansættelse i GOG, og skal arbejde med vores nuværende sponsorer og forsøge at udvide sponsorkredsen. Ikke mindst i forbindelse med den nye arena, der står klar 1. januar, siger John Mikkelsen, formand for bestyrelsen i Team Tvis Holstebro.

Styrke at Poul Madsbjerg fortsætter

- Samtidig er det en styrke, at Poul Madsbjerg bliver i klubben, fortsætter John Mikkelsen med henvisning til, at klubben bevarer den nuværende direktørs  viden og know how i klubben, i og med at han fortsætter som konsulent på deltid.

Jacob Jørgensen flytter med det nye job til Holstebro med sin samlever og deres søn.

Se klip med Team Tvis Holstebro's nye direktør, Jacob Jørgensen: