Ny direktør til Energimuseet

Bestyrelsen på Energimuseet i Tange har valgt at fyre direktør Georg Stenstrop. Der skal friske øjne på udviklingen af museet.

I ni år har direktøren på Energimuseet heddet Georg Stenstrop. Men nu har en enig bestyrelse valgt at ophæve samarbejdet med direktøren for at ansætte en ny, der skal kunne se udviklingen på Energimuseet med friske øjne,

 - Når man står over for så store planer og har så store udfordringer, som vi har for blandt andet at skaffe flere besøgende til museet, er det vigtigt at direktør og bestyrelse er helt enige om det, der skal ske. Og det har ikke været tilfældet, fortæller Energimuseets bestyrelsesformand Gert Braae til Viborg Stifts Folkeblad.

Ny direktør indenfor seks måneder

Indtil en ny direktør er fundet er nuværende souschef og museumsinspektør Jytte Thorndahl posten indsat som konstitueret direktør. Bestyrelsesformanden forventer, at der er en ny direktør på plads indenfor det næste halve år, der skal være med til at sikre, at besøgstallet bliver højere end de nuværende 40.000 besøgende, og at museet udvikles og tiltrækker nye målgrupper.