Ny direktør og formand i FCM Håndbold

Troels Banggard er nu blevet udnævnt til ny direktør i Håndboldklubben FCM, og Lars Gantzel Pedersen bliver ny formand.

Troels Banggard tiltrådte som administrativ leder i august. Nu bliver han direktør.
Troels Banggard tiltrådte som administrativ leder i august. Nu bliver han direktør.

Lars Gantzel Pedersen, der har siddet i bestyrelsen hos FCM Håndbold i tre år bliver ny formand i stedet for Palle Høj. 33-årige Administrativ leder Troels Banggaard bliver ny direktør. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Troels Banggard blev i august ansat som administrativ leder i FCM Håndbold som afløser for Torben Kølbæk. Efter fire måneder i klubben kan han nu sætte sig i direktørstolen.

-Troels har bevist, at han besidder så stor menneskelig, håndboldmæssig, organisatorisk og forretningsmæssig indsigt, at vi ikke var i tvivl om,  at han skulle tage over, for ordningen med mig i organisationen var jo kun en midlertidig foranstaltning, efter Kølbæks pludselige opsigelse, siger den nye formand Lars Gantzel Pedersen, som i den grad har haft fingrene nede i materien de sidste 5 måneder.

Troels Banggaard er læreruddannet, og har de seneste to år været direktør i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Nu skal han så stå i spidsen for at udvikle en af dansk damehåndbolds i øjeblikket mest succesfulde klubber.