Ny chef for Hjem A/S: Kalkuleret risiko

Ideen er så spændende, at den fortjener en ny chance, siger erhvervsmand om typehusvirksomhed.

Erhvervsmanden Carsten Kastrup fra Holstebro er nærmest blevet bestormet med henvendelser, efter at han har overtaget resterne af den konkursramte typehusvirksomhed Hjem A/S i Hammerum.

- Jeg er blevet kimet ned og har fået mails hele tiden. Det er folk, der vil søge job, og folk der vil sælge noget. Og så interessenter af alle mulige slags, fortæller han.

Kastrup siger, at Hjem A/S er et så spændende projekt, at det fortjener at blive kørt videre. Han betegner investeringen som "en kalkuleret risiko" og er overbevist om, at det vil lykkedes at skabe en god forretning. I første omgang vil han begynde med et beskedent budget, hvor målet er at sælge 50 huse.

- Respekt for kunder, der er kommet i klemme

Flere private købere er kommet i klemme med konkursen i Hjem A/S, fordi de står tilbage med ufærdige huse. Den nye ejer har ingen pligt til at hjælpe, men Kastrup siger, at han vil tage en dialog med dem og have "respekt for de aftaler, der er indgået."

Hjem A/S blev stiftet af Knud Troelsen og gik konkurs i december 2010. Carsten Kastrup har tidligere drevet vinduesfabrikken Kastrup A/S, som nu drives af hans søn.

 

Carsten Kastrup fortæller, hvordan har har det med at overtage Hjem A/S efter Knud Troelsen - og hvad han kan gøre for de private, der står tilbage efter konkursen med ufærdige huse: