Nu synger Tartelet-Thomas om salat – men han ved godt, hvad han foretrækker

​Thomas har nu lavet den svære to’er.

- Når en mand er tilpas, så er det på med de mørke glas, siger Thomas Birkedal, mens han tager sine solbriller på.

Hvis du føler, at du har set ham før, så tager du nok ikke fejl. Thomas er nemlig blevet meget populær, efter at han for et par uger siden lagde en video op fra sin traktor, hvor han sang om tarteletter.

Det er den video, der nu er set af mange tusind mennesker og dermed er gået viralt. Det var dog ikke den slags popularitet, som Thomas gik efter, da han optog videoen.

- Jeg tænkte bare, at jeg ville lave en video og lægge op på Facebook, det sker der jo ingenting ved. Letsindig som man er jo, men det gjorde der så, siger han og trækker på skuldrene.

Den svære to’er

Men hvad gør man så, vis man gerne vil bevare sin popularitet? Det er ikke noget, som Thomas tager særligt højtideligt, men nu har han lavet den svære to’er, og denne gang er det intet mindre end icebergsalat, der er kommet under kærlig behandling.

Når han bliver konfronteret med, hvad han bedst kan lide – iceberg eller tarteletter - så er der ikke meget tvivl.

- Jeg synes da faktisk, at de går meget godt i spænd. Hvis du ser min figur har jeg nok spist flest tarteletter, men jeg burde nok spise mere iceberg, fortæller han.

Typisk Thomas

Det er ikke noget nyt, at Thomas er vild med rytmer. Det fortæller hans kollega Betina Vennegaard.

- Han hører altid god musik. Nu kan I kun se ham på videoen, men det er sådan han er, fortæller hun om ham.

Thomas lover, at der kommer en video nummer tre, men han har dog ikke besluttet sig for, hvad den skal handle om. Men det gør ingenting, for indtil der er styr på det, så bruger han bare tiden på at køre traktor.