Nu kan du prøve digital golf i Skjern

Det er nu blevet muligt at spille golf inden døre efter åbningen af to virtuelle baner i Skjern.

De to nye golfbaner ligger i kulturcentrets bowlingcenter.
De to nye golfbaner ligger i kulturcentrets bowlingcenter.
Foto: Sebastian Andreasen, TV MIDTVEST

To virtuelle golfbaner har fået hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Fredag var der åbent hus, hvor de første gæster fik fornøjelsen af at tyre golfbolde direkte ind i en skærm.

En af dem, der var forbi til gårsdagens åbent hus, var Tove Villadsen fra Skjern.

- Det er sjovt at prøve, for man kan følge bolden hele vejen, når man har slået til den, siger hun.

Til dagligt spiller hun golf på normal vis, og derfor var det også noget af en speciel oplevelse at teste golfen af foran en skærm.

- Jeg synes især, at det med at potte er svært på den her. Lige umiddelbart er det, der er sværest i forhold til, hvordan det er i virkeligheden, siger Tove Villadsen.

Langt til den nærmeste golfsimulator

De to nye baner ligger i kulturcentrets bowlingcenter. Her har man fjernet tre af de i alt otte bowlingbaner for at gøre plads til virtuel golf.  

- Ringkøbing-Skjern Kulturcenter er et sted, hvor man kan prøve alle mulige former for sport. Og så synes vi jo, at vi prøver at følge med i, hvad der sker ude i verden. Der er langt til den nærmeste golfsimulator, siger Maja Krusborg, der er daglig leder af bowlingcentret.

Hvor stor en succes, de to virtuelle golfbaner bliver, må tiden vise. Ifølge Maja Krusborg har interessen, mens ombygningen har stået på, været stor.

- Vi har haft mange nysgerrige og interesserede inde for at kigge. Det har både været folk, der har spillet golf før, og folk som aldrig har prøvet det.

Tove Villadsen, som lagde vejen forbi til åbent hus, mener, at den virtuelle golf kan blive et godt supplement til den udendørs.

- Hen over vinteren, hvor man ikke rigtigt kan komme ud, der vil det være et godt alternativ, siger hun.