North Sea Beach Marathon mere ekstrem

Ekstrem sport vinder mere og mere indpas. Det vælger North Sea Beach Marathon at tage konsekvensen af.

northseabeachmarathonweb.jpg

Fra og med 2014 bliver samtlige distancer på North Sea Beach Marathon ud- og hjemruter fra Hvide Sande Sydstrand. På den måde vil udfordringen blive større, for sandet vil blive "pløjet" op og løbeunderlaget dermed en større udfordring at løbe på.

Vil tiltrække flere løbere

Med ændringerne håber North Sea Beach Marathon på at kunne tiltrække endnu flere løbere.

- Ved at samle start- og målområdet for alle fire løbedistancer ét sted, håber vi desuden på, at kunne skabe mere liv på stranden ikke mindst for publikum, fortæller Bjarne Elmertoft medarrangør fra Ringkøbing Atletik og Motion.

Alle kan løbe en marathon

En ud af fire danskere løber, og stadig flere træner sig op til, at løbe en halv eller en hel maraton. I forlængelse af det vil samtlige distancer til North Sea Beach Marathon i 2014 lugte en smule af marathon.

- Under mottoet "Alle kan løbe en marathon" vil for eksempel 10 kilometer distancen blive udskiftet med 1/5 marathon svarende til 8,4 kilometer og 5 kilometer til 1/10 marathon 4,2 kilometer. Så kan selv de yngste og helt uerfarne bryste sig af, at have løbet en Marathon distance og måske få mod på en halv eller en hel af slagsen på et senere tidspunkt, lyder det med et smil fra Bjarne Elmertoft.

Der er netop åbnet for online tilmelding på hjemmesiden, og der er en goddiebag til de første 800, der tilmelder sig, lyder det i en pressemeddelelse om det 15. North See beach Marathon.

Læs mere på www.beachmarathon.com