Norsk stortalent skifter til FCM Håndbold

FCM Håndbold forstærker sig med endnu en nordmand, 20-årige Helene Gigstad Fauske, fra næste sæson.

Helene Gigstad Fauske

FC Midtjylland Håndbold føjer endnu en nordmand til holdkortet. 20-årige Helene Gigstad Fauske har skrevet under på en tre-årig kontrakt med midtjyderne fra næste sæson. Det skriver FCM Håndbold i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at skulle spille for FCM. I forbindelse med mit klubbesøg fik jeg et godt indtryk af personerne samt miljøet i og omkring holdet. Mit mål ved at prøve kræfter i en ny klub er at udvikle mig endnu mere som håndboldspiller. Og her tror jeg, at FCM Håndbold er det helt rigtige valg for mig, siger Helene Fauske.

I sidste uge offentliggjorde midtjyderne, at norske Tonje Løseth skifter til klubben. Holdkortet tæller i forvejen den norske landsholdsback Veronica Kristiansen.

Helene Gigstad Fauske spillet to år i den norske liga. I sin nuværende klub, Stabæk Håndball, topper bagspilleren listen over flest scoringer i sæsonen.
 
- Helene er et af Norges største talenter. Hun har noget ekstraordinært, som er sjældent set hos de unge. Det kommer blandt andet til udtryk i hendes teknisk-taktiske evner. Helene læser spillet godt og har en fin fysisk profil. Vi tror på, at vi kan udvikle hende til et endnu højere niveau i samklang med vores rutinerede folk, siger cheftræner Kristian Kristensen.  

FCM Håndbold-truppen er nu ved at være på plads til den kommende sæson. De nye ansigter på den kommende FCM-trup tæller, foruden Helene Fauske, den norske back Tonje Løseth, Trine Troelsen på venstreback, den svenske målvogter Jessica Ryde og fløjspillerne Anne Mette Pedersen og Annika Jakobsen. 

Klubben sender desuden endnu en spiller videre på nyt eventyr efter indeværende sæson. Det gælder bagspilleren Simone Petersen.