Nordsøtrawl nu også bag mål i Viborg

Nordsøtrawl i Thyborøn, der i sidste øjeblik kom brøndbytilhængerne til undsætning med et stort net foran udebaneafsnittet på MCH Arena, skal nu også levere net til udeafsnittet på Energi Viborg Arena.

nordsoetrawl290715.jpg

Nordsøtrawl i Thyborøn arbejder igen på en for dem lidt anderledes opgave. Fodboldklubben VFF vil ligesom rivalerne fra FCm også have lavet et fintmasket og slidstærkt net til at spænde ud bag målet ved udebaneafsnittet.

- Jeg tror, de havde været nede og se det i Herning. Vi er vant til lidt af hvert, så det sagde vi ja til, siger Flemming Ruby medejer af Nordsøtrawl i Thyborøn.

Virksomheden reddede tidligere på året Brøndbys tilhængere, da trawlbinderiet sprang til og på kort tid lavede et net til at spænde ud bag målet, så kasteskyts og baneløbere kunne undgås i kampen imellem FCM og Brøndby. Et krav som Brøndby kontrollørerne havde stillet inden forårssæsonen, for at kunne garantere sikkerheden i udebaneafsnittet.

Og skulle der være andre interesserede klubber i Superligaen, så er Flemming Ruby og Nordsøtrawl helt klar til at lave flere net.

- Det kan vi nem do, siger Flemming Ruby