Nøddesbo efterlyser: 300 kilo legetøjslastbil stjålet

Bjarne Nøddesbo, far til Jesper Nøddesbo, har natten til mandag fået stjålet et familieklenodie - en stor legetøjslastbil.

Legetøjslastbilen er forsvundet mellem søndag aften kl. 21 og mandag morgen.
Legetøjslastbilen er forsvundet mellem søndag aften kl. 21 og mandag morgen.
Foto: Privatfoto

Natten til mandag fik Bjarne Nøddesbo stjålet et familieklenodie med over 30 år på bagen. Nogen har været inde på hans grund og stjæle familiens store håndlavede legetøjslastbil på over 300 kilo. 

Lastbilen er omkring to en halv meter lang og halvanden meter høj og er håndlavet for 32 år siden. Det er en lastbil, som børnene, heriblandt Jesper Nøddesbo, har leget meget i igennem tiden. Lastbilen har en elmotor i, så man kan køre rundt som en rigtig lastbilschauffør. 

Håndboldsstjernen Jesper Nøddesbo, der til hverdag bor og spiller i Barcelona, har også selv lagt en efterlysning af lastbilen ud på Instagram.

Bjarne Nøddesbo er meget træt af, at lastbilen er blevet stjålet. 

- Det er en lastbil, vi har haft i over 30 år. Børnene har leget i den, og børnebørnene har leget i den. Mit ene barnebarn kom og spurgte mig, hvor lastbilen var henne. Så var jeg nødt til at sige, at den var væk, og jeg ikke vidste, om den kom tilbage, siger Bjarne Nøddesbo. 

Bjarne ved, at den var ude i haven søndag kl. 21, og at den var væk mandag morgen. 

- Jeg kan se på gruset, at den er blevet løftet op, fordi der ellers ville være spor, så det er formentlig nogen med en lille kran, der har stjålet den, siger Bjarne Nøddesbo. 

Bjarne Nøddesbo, der er kendt i Herning-området som BN, siger, at det ikke handler om penge, og at de gerne bare vil have lastbilen tilbage. 

- Det kan ikke gøres op i penge. Da forsikringsselskabet spurgte mig, hvad jeg ville prissætte den til, sagde jeg 7-8 millioner. Det grinede forsikringsmanden en del af, siger han. 

Lastbilen er lavet i hånden, er grøn og der står Nøddesbo Hammerum med store bogstaver på siden af den.