Nødråb fra trængt håndboldklub

HC Midtjylland mangler en million for at klare sig gennem forårssæsonen.

010511_HC_Midtjylland.jpg

Håndboldklubben HC Midtjylland har så ondt i økonomien, at klubbens hold i 1. division i værste fald risikerer at blive tvangsnedrykket til 3. division.

Klubben mangler omkring en million kroner for at kunne spille sæsonen færdig, og formand Henrik Hansen sender derfor et nødråb til sponsorerne om en ekstraordinær håndsrækning.

- Vi håber på denne måde at kunne finde ud af, om vi kan finde tilstrækkelig opbakning til at fortsætte vores arbejde, eller om vi må kaste håndklædet i ringen, siger Henrik Hansen til klubbens hjemmeside.

Deadline med udgangen af februar

HC Midtjylland har sendt et brev til sine sponsorer for at sætte dem ind i situationen - og formanden lægger ikke skjul på, at situationen er alvorlig.

- Heldigvis er vi dog også overbevist om, at der er rigtig mange, der gerne vil hjælpe os med at fastholde Hernings placering på håndboldens Danmarks-kort. De sportslige konsekvenser af ikke at kunne opfylde de økonomiske forpligtelser er tvangsnedrykning til 3. division. Og kan vi ikke inden udgangen af februar se lys for enden af tunnelen, er dette et scenarie, vi ikke kan se bort fra, siger Henrik Hansen.