Niels Jørgen Pedersen går i tænkeboks

Venstres gruppeformand bekræfter, at han har fået mange opfordringer til at gå efter borgmesterposten.

Venstres gruppeformand i Thisted Kommune, Niels Jørgen Pedersen, vil ikke afvise, at han kan finde på at udfordre partiets nuværende borgmester Lene Kjelgaard Jensen og selv gå efter at blive borgmesterkandidat.

Niels Jørgen Pedersen ønsker ikke at stille op til et interview om sagen, men bekræfter over for TV MIDTVEST, at han har fået mange opfordringer til at stille op, og siger, at han vil derfor gå i tænkeboks.

- Jeg er glad for de mange tilkendegivelser, der er kommet, men jeg vil bruge de kommende dage på at tænke mig rigtig godt om i forhold til, om jeg skal stille op som kandidat til borgmesterposten, siger han.

Den interne uro i Venstre er for alvor blusset op efter, at TV MIDTVEST mandag kunne fortælle om et møde, hvor fem medlemmer af Venstres byrådsgruppe gav udtryk for, at de ikke vil genopstille, hvis Lene Kjelgaard Jensen er spidskandidat. 

Og tirsdag kom så meldingen om, at en række erhvervsfolk er så utilfredse med tingenes tilstand i Thisted Kommune, at de gerne vil have en ny borgmester og peger på Niels Jørgen Pedersen.