Ni måneders mareridt er ovre

Den 31-årige håndboldspiller Daniel Svensson er endelig klar til debut for Skjern Håndbold. Det er hans første kamp siden han fik konstateret lymfekræft i marts.

Det har været en hård kamp, men nu er Daniel Svensson endelig klar til at tørne ud for Skjern Håndbold. I juli blev han raskmeldt fra den kræftsygdom han fik konstateret i marts, siden da har han trænet og kæmpet for at vende tilbage til håndboldbanen. Fredag bliver det en realitet, han er i Skjern-truppen til kampen mod Ribe-Esbjerg FH.

- Det bliver fantastisk. Jeg har ventet på det øjeblik lige siden jeg skrev kontrakt med Skjern. Holdet har givet mig stor opbakning, og jeg føler mig virkeligt som en del af klubben, siger Daniel Svensson til tvmidtvest.dk

Skjern troede på mig

Den 31-årige håndboldspiller var allerede igang med at drøfte et skifte til Skjern Håndbold da han fik konstateret lymfekræft. Og på vej til den første kemobehandling, ringede Skjern-lejren til ham i bilen.

- De sagde, at de troede på, at jeg var stærk nok til at slå den sygdom, og at de stadig var interesserede i at skrive kontrakt med mig, siger Daniel Svensson og fortsætter:

- Det betød så meget for mig, at jeg bare satte mig til at tude i bilen.

Tæt på at være overtændt

Nu venter så debuten for Skjern Håndbold, og dermed enden på ni måneders mareridt. Skjern tager i morgen hjemme imod Ribe-Esbjerg FH.

- Jeg er tæt på at være overtændt, og jeg skal lige have fundet det rigtige spændingsniveau. Det vigtigste er, at vi får to point, og hvis det betyder, at jeg kun skal spille to minutter, så er det fint med mig, siger Daniel Svensson til tvmidtvest.dk