Nederlag til Ikast

Ikasts håndboldherrer i 1. division har været i store økonomiske problemer, og seks profiler er forsvundet. Alligevel har de klaret sig godt, men helt godt gik det ikke i dag mod Odder.

Ikast er fortsat med i toppen af rækken på en 3. plads, og dagens gæsterne fra Odder lå før kampen nummer syv. Men det amputerede Ikast-mandskab var ikke overlegne på hjemmebane i dag. I første halvleg var Ikast bagud blandt andet 5-8 og 7-10, og ved pausen var stillingen 12-14.

I 2. halvleg lykkedes det godt nok Ikast at få udlignet til 14-14 efter bare to minutter af 2. halvleg, men glæden varede kort. 10 minutter inde i halvlegen var stillingen 18-19. Så blev det bl.a. 18-21, 19-24 og 20-26, og selv om Ikast får indhentet lidt til sidst ved stillingen 23-26, så slutter kampen 26-29 - og altså ingen point til Ikast i dag. Men trods nederlaget beholder Ikast 3. pladsen i 1. division.