Nederlag gav sejr

Selv om Herning Blue Fox tabte til Esbjerg, blev de vinder af grundspillet

Herning Blue Fox tabte mandag aften den sidste kamp i grundspillet 4-5 til Esbjerg efter forlænget spilletid. Det gav ét point at komme i forlænget spilletid, og det var lige netop nok til at snuppe førstepladsen i grundspillet.

Som vinder af grundspillet kan Blue Fox selv bestemme sin næste modstander. Og valget faldt på ligaens nummer syv, Rødovre Mighty Bulls.

Bagud til det sidste

Det var med det yderste af staven, at Blue Fox vandt grundspillet. Ind til seks minutter før tid var holdet bagud 2-4. Først fik de forsvarende mestre reduceret, og med ét minut og 34 sekunder tilbage scorede Rasmus Pander til 4-4.

Dermed sikrede Herning Blue Fox sig førstepladsen foran Frederikshavn White Hawks, der skal møde Herlev Eagles.