Navn frigivet efter dødsulykke i Thy

Det var 37-årige Jesper Magnussen fra Bjerget, der søndag mistede livet i en bilulykke ved Østerild.

Doedsulykke Oesterild .jpg

Navnet er nu frigivet i sagen om den bilulykke, der søndag kostede en 37-årige mand livet.

Den omkomne er Jesper Magnussen, der kommer fra den lille landsby Bjerget ved Frøstrup i Thy. Ulykken skete ved en frontalkollision på Gl. Aalborgvej tæt på Frøstruplejren i Østerild.

- Han er kommet over i modsatte kørebane i en svag kurve, hvor han så påkører en modkørende bil, forklarer Kell Svenningensen, der er vicepolitiinspektør hos Thisted Lokalpoliti.

Politiet arbejder nu på at finde ud af, hvad der kan være årsag til ulykken.

- Et vidne fortæller, at han er blevet overhalet af den omkomne, kort før uheldet skete, så det kan godt være for høj hastighed, der er skyld i ulykken, siger Kell Svenningensen.

Han afventer dog bilinspektørens erklæring fra ulykkesstedet, og det er derfor endnu for tidligt at konkludere noget endeligt.

I den modkørende bil sad et spansk forældrepar og deres to døtre, der alle blev indlagt på Thisted Sygehus efter ulykken. Senere blev de overført til sygehuset i Aalborg med indre blødninger og knoglebrud. Alle er dog uden for livsfare.

Vicepolitiinspektøren forventer, at bilinspektørens rapport ligger klar inden for to uger.

Syv dødsulykker på 10 år

Det er langt fra første gang, der er sket ulykker på netop Gl. Aalborgvej. De seneste 10 år er der sket hele syv dødsulykker på strækningen i det nordlige Thy.

Det kiggede vi i går nærmere. Se eller gense indslaget her: