Nægter drab i Gullestrup

Retten i Herning skal i denne uge tage stilling til, om en 44-årig mand er skyldig i drab.

En 44-årig mand nægtede sig skyldig, da han tirsdag sad foran dommeren i et nævningeting ved retten i Herning - tiltalt for drabet på den 51-årige Chris Rasmussen i Gullestrup.

Den 51-årige blev i marts fundet død efter en brand i en lejlighed i Lyngens Kvarter. Politiet fandt senere ud af, at han var blevet dræbt med adskillige knivstik, inden der blev sat ild på lejligheden.

I retssagen kom det frem, at politiet har fundet blod på den tiltalte tøj, ligesom der blev fundet fingeraftryk på den kniv, der blev brugt ved drabet - og at de kan stamme fra den tiltalte.

Anklagerens måske vigtigste bevis er optagelserne af det opkald til alarmcentralen, som den dræbte foretog kort før drabet. Den tiltalte erkendte i retten, at man også kunne høre hans stemme på optagelsen - alligevel nægtede han sig skyldig. Han forklarede i retten, at han ikke kunne huske noget fra drabsnatten.

Den 44-åriges forsvarer går efter at få sin klient frifundet. Han peger blandt andet på, at hans klient ikke har et motiv.

Der falder formentlig dom i sagen på fredag.

01:45 Luk video