Mystisk ulykke ved Brande

Politiet har ingen forklaring på, hvorfor en personbil kørte en anden bil af vejen, så den endte på taget i en have i Brande i nat.

Det var her i udkanten af Brande, at en bil natten til lørdag blev skubbet af vejen af en anden bil.
Det var her i udkanten af Brande, at en bil natten til lørdag blev skubbet af vejen af en anden bil.
Foto: Google Street View

En køretur endte meget brat for en billist i Brande. Natten til lørdag kørte han ad Brandlundvej, da en anden bilist pludselig kørte op på siden af ham og skubbede ham af kørebanen i bedste radiobilstil.

- Uden at vide helt præcist hvad der er sket, så pløjer bilen et skilt og et stakit, inden den ender i haven hos beboerne på Brandlundvej 52, hvor den ruller om på taget, fortæller vagtchef ved Midt- Vestjyllands Politi Gert Høeg.

Det er, hvad sporene på ulykkesstedet foreløbigt viser.

- Der var 4 personer impliceret i ulykken. Tre af dem kom på sygehuset, men en fjerde stak af fra stedet, fortæller vagtchefen.

Ham, der stak af fra ulykken, beskrives som:

- Dansk udseende
- Ca. 20 år
- Ca. 180 cm høj
- Kropsbygning almindelig eller trænet
- Kort brunt hår
- Lys kortærmet skjorte
- Lyse jeans

- Han er måske stukket af, fordi han ikke ville tale med os. Det kan også være fordi, han er gået i chok. Derfor har vi haft hunde ude at søge efter ham, fortæller vagtchef Gert Høeg.

Ingen er ifølge politiet kommet alvorligt til skade. Bilinspektøren skal i dag se nærmere på detaljerne omkring ulykken, som blev meldt til politiet kl. 3.35.

Bilerne er registreret i Danmark, og intet tyder på, at de er blevet stjålet, oplyser politiet.