"Mulle" skal alligevel til VM

Håndboldlandstræner Jan Pytlick har pludselig udvidet VM-truppen. Team Tvis-profilen Kristina Mulle Kristiansen kommer alligevel til VM, og det samme gør Louise Burgaard.

kristina_kristiansen.jpg

Den danske trup til næste måneds VM i Brasilien blev søndag udvidet til 17 spillere. Landstræner Jan Pytlick har udtaget Team Tvis Holstebros playmaker Kristina Kristiansen - også kaldet "Mulle".

 - Udtagelsen af "Mulle" skal ses i lyset af, at vi gerne vil være så godt garderet på alle pladser som overhovedet muligt, siger landstræneren.

Skadesramt landshold

Kvindernes landshold har på det seneste været ramt af afbud og flere spillere, som ikke kan spille på fuld kraft gennem hele VM-turneringen. Playmaker Lærke Møller mødte onsdag op i landsholdslejren med en overbelastet skulder, og hun har derfor måttet undvære de seneste tre dages træning i Vejle.

 - Vi udtager "Mulle" som et fuldgyldigt medlem af truppen og tager altså i udgangspunktet til Brasilien med 17 spillere. Men hvilke 16, der kommer til at spille, tager vi først stilling til på et senere tidspunkt, siger Pytlick.

22-årige Kristina "Mulle" Kristiansen har spillet 46 landskampe og scoret 101 mål for Danmark. Også den unge bagspiller Louise Burgaard fra samme klub er med i truppen, efter hun blev udtaget som erstatning for den skadede Camilla Dalby. Det bliver formentlig Burgaard eller Kristina Kristiansen, der skal kæmpe om den sidste VM-plads.