Muligt drab i Roslev

Midt- og Vestjyllands politi fandt søndag aften en 43-årig mand død i sit hjem i Roslev. To anholdte i sagen, der efterforskes som et drab.

Kaervej_Drab_Roslev.jpg

Omkring kl. 20 søndag modtog Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand var fundet død på sin bopæl på Kærvej 37 i Roslev nord for Skive. Da ambulance og politi ankom til stedet konstateredes en livløs person på stede. Den 43-årige blev på stedet konstateret død og politiet går ud fra, at han er blevet dræbt, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Kriminalteknikere og retsmedicinere har undersøgt det mulige gerningssted. Undersøgelserne på gerningsstedet fortsætter mandag, hvor liget af den 43-årige også  obduceres for at fastslå dødsårsagen. Den døde mand er identificeret som den mand, der boede alene på adressen.

I forbindelse med efterforskning på stedet har politiet kl. 20.45 anholdt en 40-årig mand og en 39-årig kvinde, der begge havde været sammen med afdøde tidligere på aftenen. De er begge sigtet for drabet. Både den 43-årige og de anholdte er en del af et misbrugsmiljø.

De to anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Viborg kl. 13.30 mandag. Begge har overfor politiet nægtet sig skyldige i drab.

TV/MIDT-VEST har talt med beboere i Roslev og erfarer, at de to anholdte er naboer til den afdøde 43-årige.

 

Se her interview med politikommisær Jim Hansen

1:07
Jim Hansen interview2