Mulig børnelokker på spil i blå bil på Mors

En 20-årig mand forsøgte at lokke en dreng fra 2. klasse på M. C. Holms Skole ind i sin blå bil efter skoletid.

M. C. Holms Skole

Fredag omkring kl. 14 forsøgte en 20-årig mand at lokke en 9-årig dreng ind i sin blå bil på Grønnegade ved M. C. Holms Skole i Nykøbning Mors. 

Drengen, der går i 2. klasse på skolen, sagde resolut nej, hvor efter manden, der sad på passagersædet, tilbød ham 20 kroner, hvis han ville sætte sig ind i bilen.

Den 9-årige sagde igen nej og løb fra stedet. Manden åbnede døren til bilen, men fortrød sin handling og kørte væk, fordi en bil bag ved dyttede. Føreren af bilen var en mand omkring 50 år.

Tredje gang på kort tid

Ifølge Limfjord Update er det tredje gang på kort tid, at en sådan episode finder sted i Nykøbing. I december var det byens anden skole, Dueholmskolen, der havde problemer med en nærgående mand også i en blå bil. Manden fulgte to gange på en uge efter en ung dreng, og også disse to hændelser blev meldt til Poltiet. Det er uvist, om der er tale om den samme mand.

M. C. Holms Skole skriver på deres Facebookside, at de har talt med familien om episoden, og på mandag taler de med eleverne, hvor de vil opfordre til, at man også taler om det der hjemme.

Politiet vil gerne i kontakt med bilen, der holdt bag den blå bil fredag eftermiddag, lige som i de i det hele taget efterlyser vidner til episoden. Bilen har tonede ruder både ruder både fortil og bagtil. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.