Motorcyklist dræbt efter kollision med skolebus

En ung mand døde her til morgen, da han på motorcykel kolliderede med en skolebus

280612_4Motorcykel.jpg

En ung motorcyklist blev torsdag morgen dræbt, da han kolliderede med en skolebus. Skolebussen havde 14 elever fra Ryde Skole med - de er alle uskadte. Ulykken skete på Skivevej i Hvam mellem Holstebro og Vinderup kl. 7.21.

 - Bussen skulle på sin rute ind omkring galvaniseringsfabrikken i Hvam og svingede til venstre indover hovedvejen og ramte den modkørende motorcykel, oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen.

Endnu ikke indentificeret

Den unge motorcyklist blev kort efter ulykken fløjet til Skejby Sygehus. Men hans liv stod ikke til at redde, og han blev erklæret død ved ankomsten til sygehuset. Den unge mand er endnu ikke endeligt identificeret.

Skoleleder hurtigt på stedet

Kort efter ulykken kom skolelederen til ulykkesstedet og tog hånd om børnene. Hun oplyser, at alle eleverne havde det godt.

 - Der var selvfølgelig nogle, der var rystede, og nogle var kede af det, men de sad stille og roligt og fortalte mig om det, der var sket, da jeg kom, siger Lene Ettrup, skoleleder på Ryde Skole.

Her til formiddag har skolelederen informeret skolens børn om ulykken, ligesom der også er blevet tilkaldt en krisepsykolog, som skal tale med de børn, der har behov for det. Skolen har også underrettet forældrene om ulykken.

280612_Bus_0.jpg