Motionsløbet Run to the Beat vil være folkefest i Struer

Arrangørerne er klar med en ny fem kilometers rute og flere aktiviteter for familier og børn.

run_to_the_beat.jpg
Foto: Jonas Gravgaard, TV MIDTVEST

Motionssuccesen Run to the beat løber for tredje år i træk af stablen i Struer. Og i år med nye tiltag.

Arrangørerne vil have folkefesten ind i motionsarrangementet, der i år tæller nye ruter, så Run to the Beat rammer flere end dem, der kan løbe 10 kilometer eller et halvmaraton.

- Vi kunne mærke sidste år, at der var flere familier, børn og unge, der gerne ville være med. Og der er en 10 kilometers rute og et halvmaraton lidt for meget, derfor har vi som noget nyt indlagt en fem kilometers rute, fortæller Mads H. Frederiksen, der er løbsarrangør.

DJ's spiller op 

Konceptet Run to the Beat er udviklet i London, hvor Dj's spiller løbe-ruten op. Dette bliver naturligvis også en vital del af løbet i Struer, men derudover vil der være masser af anden form for underholdning. 

DJ' vil undervejs på løberuterne spille musik, der motiverer og inspirerer. 
DJ' vil undervejs på løberuterne spille musik, der motiverer og inspirerer. 
Foto: Jonas Gravgaard, TV MIDTVEST

- Der bliver en stor efterfest, og der bliver hoppeborge og underholdning for de yngste.

Musikprogrammet vidner tydeligt om, at arrangørerne gerne vil ramme bredt. Både Duné, Lis Sørensen og Gulddreng spiller derfor op til fest efter løbene.

- Så der er noget både for mig, min mor og de unge, og det er helt bevidst. For det skal være en god dag for alle, fortæller Mads H. Frederiksen. 

1:50
Uden 175 frivillige var det ikke muligt at afholde Run To The Beat. 

Allerede mange tilmeldte

Arrangørerne har allerede offentliggjort, at flere kendte navne spreder glans over arrangementet. Peter Schmeichel er ambassadør for Run to the Beat i Struer, han er med til at skyde løbet i gang, ligesom han vil være at finde på ruten. Det samme vil bordtennisstjernen Michael Maze, der løber sammen med Struers lokale verdensmester i boksning, Dina Thorslund. Og løbsarrangørerne lover, at flere stjerner bliver offentliggjort i den kommende tid.

Og allerede nu har de nye tiltag båret frugt. Der er allerede 1200 tilmeldte, og det er flere end der har været på samme tidspunkt tidligere år. Det glæder Mads H. Frederiksen.

- Vi kan se, at en stor del af de tilmeldte netop er familier og børn, ligesom flere lokale virksomheder tilmelder deres medarbejdere og gør dagen til en fest for dem.  

Run to the Beat i Struer finder sted den 2. september 2017. Man kan tilmelde sig løbet til og med 1. september.