Morsø snydt for statslige arbejdspladser

Mens Thisted får en lille del af de 3900 statslige arbejdspladser, regeringen vil flytte fra København og ud i landet, så får Morsø Kommune ikke én eneste. Borgmesteren håber, at flere statsjob i både Thisted og Viborg vil smitte positivt af på Mors.

Morsoe Kommune_0.jpg

Både Morsø og Thisted Kommuner har peget på, at flere dele af den offentlige administration med fordel kunne flyttes til Thy Mors.

Men hvor regeringens udspil har begunstiget Thisted Kommune med et endnu ukendt antal ekstra statslige arbejdspladser i kommunens skattecenter, ja så er Morsø Kommune ikke at finde på regeringens liste.

- Jeg er selvfølgelig skuffet i første omgang, men jeg vælger at se det positive i, at vi nu får sat handling bag ordene om fremtidig vækst i landdistrikterne. Jeg tror på, at de kommende arbejdspladser i Thisted og Viborg også kan smitte af på Mors, hvis vi også får sat fokus på en bedre infrastruktur, lyder reaktionen fra Morsøs borgmester, Hans Ejner Bertelsen (V).

Borgmesteren forventer, at Morsø Kommune til gengæld får en bid af kagen næste gang, og at regeringen også tilgodeser Mors på sigt.