Morsø-borgmester skuffet over Thisted

Borgmesteren på Mors er skuffet over, at Thisted ikke vil kæmpe for sygehuset i Nykøbing.

190215hansejner.jpg

Borgmesteren på Mors, Hans Ejner Bertelsen, samlede i går de politiske tropper til en drøftelse af Region Nordjyllands spareplan, der vil lukke sygehuset i Nykøbing og samle al aktivitet i Thisted.

Onsdag aften havde Hans Ejner Bertelsen indkaldt til møde, for at forsøge at samle kræfterne, men her lykkedes det ikke Morsø-borgmesteren at få byrådet i Thisted Kommune til at hjælpe med at kæmpe for sygehuset i Nykøbing.

- Jeg er ked af, at Lene Kjeldgaard ikke ser opgaven på samme måde, som jeg gør. At hun ikke kan se, at det også er en fordel for funktionerne i Thisted, at vi stadigvæk har nogle aktiviteter i Nykøbing, siger Borgmester i Morsø Kommune, Hans Ejner Bertelsen.

En enig kommunalbestyrelse i Thisted mener nemlig, at kræfterne bør samles om at sikre akutmodtagelsen på Sygehus Thy-Mors. Derfor skal hele sygehuset samles i Thisted. Og det ærgrer Morsø-borgmesteren.

- Det havde jeg håbet på. Og det er stadig min holdning, at det er vigtigt, at begge kommuner arbejder for at have aktiviteter på begge matrikler, siger Morsø-borgmesteren.