Mors-Thy ydmyget i Aarhus

Der var stor niveauforskel på de to mandskaber, da Århus Håndbold vandt 27-15 over Mors Thy Håndbold.

Mors-Thy Håndbold formåede kun at lave 15 mål, da de var på besøg i Aarhus.

Det endte med en syngende lussing til vestjyderne, da Mors-Thy Håndbold mandag aften gæstede Aarhus. Kampen endte 27-15.

De to hold fulgtes ad i begyndelsen af kampen, hvor stillingen efter lidt mere end ti minutters spil lød på 4-4.

Gæsterne fra Mors-Thy kunne især takke deres velspillende målmand Nikolaj Pedersen for, at de indledningsvist var godt med i kampen.

Langsomt, men sikkert, begyndte favoritterne fra Århus Håndbold dog at trække fra, og efter 25 minutters spil kunne Aarhus' Rune Ohm sende gæsterne i front med 11-5.

Efter en lidt rodet afslutning på første halvleg gik værterne fra Århus Håndbold til pause med en føring på 13-7 takket være en kontrascoring med få sekunder tilbage.

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet, hvor det slap, og kørte Mors-Thy over med en kombination af godt forsvarsspil og en velsmurt kontramaskine. Da Mors-Thy-træner, Jan Paulsen, et kvarter inde i anden halvleg bad om en timeout, var holdet bagud 10-22.

Århus Håndbolds målmand Emil Nielsen leverede flere store redninger og flotte udkast, hvilket var medvirkende til at sende Mors-Thy hjem med et svidende nederlag.

Med sejren har Århus 13 point efter 11 kampe, mens Mors-Thy efter det samme antal kampe har otte point.