Mors-Thy uddelte klø på Sydfyn

Storsejr til Mors-Thy i svær udebanekamp i håndboldligaen

Håndboldherrerne fra Mors-Thy kørte GOG over på sydfyn

Håndbold-herrerne fra Mors-Thy fik en sensationel start på sæsonen i håndboldligaen, da holdet på udebane vandt over GOG med hele 37-19.

Sidste sæsons bronzevindere mødte et topmotiveret Mors-Thy hold, som allerede fra start satte sig på kampen. Ved pausen var gæsterne foran med hele syv mål, og stillingen blev langsomt udbygget i løbet af 2. halveg til storsejren på 37-19.

Christoffer Cichosz og Nikolai Jensen scorede hver syv mål for Mors-Thy.

Sidste års danske mestre, Bjerringbro-Silkeborg, måtte slide hårdt i det for at få en smal sejr 22-21  med hjem fra Randers.

Det nyoprykkede Randers-mandskab bed godt fra sig, og var i starten af 2. halveg foran med tre mål. BSV fik dog kæmpet sig tilbage i kampen, og kunne med en scoring fem minutter før tid hale de to point hjem.

TTH Holstebro tog også en komfortabel sejr i Århus, hvor hjemmeholdet blev besejret med hele 40-23. Mandskabet fra Holstebro viste gode takter gennem det meste af kampen, og var ved pausen foran med 19-13. Magnus Bramming blev med otte mål topscorer for holdet.

HC Midtjylland kunne også bryste sig af en god premiere på årets håndboldliga-sæson. Holdet vandt med 33-31 på udebane over Ribe-Esbjerg.