Mors-Thy-træner fyret

Efter blot tre kampe skal Anders Thomsen ikke længere træne håndboldherrerne i Mors-Thy.

Mandag aften valgte bestyrelsen i Mors-Thy Håndbold at fyre træner Anders Thomsen. Han nåede dermed kun at føre holdet an i tre kampe. Det sker, fordi kemien mellem spillerne og træneren ikke fungerede.

Det kom bag på Anders Thomsen, at situationen stod så skidt til.

- Jeg havde rigtig gerne fortsat sammen med den spillertrup, der var der nu. Jeg havde glædet mig til at komme tilbage til en klub, som jeg havde rigtig gode minder fra. Og jeg havde håbet, på at vi kunne have taget nogle af de her ting i opløbet og fundet en løsning på tingene, siger han.

Sløj sæsonstart

Fyringen kommer oven på en utilfredsstillende sæsonstart. Mors-Thy Håndbold har ikke formået at få et eneste point i de første tre kampe. Bestyrelsen understreger dog, at beslutningen ikke har noget med de skuffende resultater at gøre.

- Vi har en spillertrup, der står på den ene side, og vi har en cheftræner, der står på den anden side. Vi havde håbet på, at der kunne være en form for forsoning, men det virkede til, at forholdet mellem de to lejre var spidset til, og der var en form for mistillid mellem dem, siger formand for bestyrelsen i Mors-Thy Håndbold Heino Vigsø.

Fyringen trådte i kraft med øjeblikkelig virkning.