Mors-Thy tildeler Aalborg første liganederlag i sæsonen

Aalborg Håndbold fører suverænt herrernes håndboldliga, men onsdag tabte holdet til Mors-Thy med 30-33.

Mors-Thy Håndbold

Så gik den ikke længere for Aalborg Håndbold i herrernes håndboldliga.

Efter sæsonens første otte kampe uden nederlag blev det Mors-Thy, der satte foden for døren og nappede de to point, da det vestjyske hold på hjemmebane vandt 33-30 over topholdet.

Ifølge Nordjyske er det første gang siden september 2015, at det er lykkedes Mors-Thy at slå Aalborg.

Resultatet betyder, at Aalborg stadig fører i tabellen med 15 point efter 9 kampe, mens Ribe-Esbjerg på andenpladsen kan hente ind på forspringet, når klubben torsdag møder bundholdet Nordsjælland.

Ribe Esbjerg har 11 point på andenpladsen efter 8 kampe.

Med onsdagens sejr rykker Mors-Thy op på tiendepladsen i tabellen med otte point.

Fra kampens start så det fornuftigt ud for Mors-Thy, der kom foran 3-0 og holdt de forsvarende mestre fra Aalborg fra at score i næsten seks minutter.

Vestjyderne var et skridt foran i det meste af første halvleg, der dog sluttede 17-17.

Men det var Aalborg, der kom bedst ud fra pausen. Hurtigt kom mesterholdet foran 20-17, og så lignede det længe, at det ville gå, som det plejer for Aalborg i øjeblikket. Med en sejr.

Men Mors-Thy-spillerne ville det anderledes og hang på, og med en slutspurt i de sidste ti minutter gik holdet fra at være bagud 25-27 til at snuppe en overraskende sejr.