Mors-Thy slår HC Midtjylland i dramatisk kamp

Det var tæt i de sidste minutter, men Mors-Thy holdt fast i en kneben føring og vandt over HC Midtjylland.

Mors-Thy Håndbold

Der er hård kamp om at komme med i slutspillet i Boxer Herreligaen, og to af de mandskaber lige uden for top-otte tørnede sammen mandag aften.

Mors-Thy Håndbold tog imod HC Midtjylland, som endte med at tabe 31-33 efter at have været foran 15-13 ved pausen.

Dermed har begge mandskaber 12 point efter 14 kampe på en henholdsvis niende- og tiendeplads. HC Midtjylland har en lidt bedre målscore end Mors-Thy.

Sønderjyske på ottendepladsen har 14 point, og det er de otte bedste mandskaber, som skal spille med i slutspillet til foråret.

Mors-Thy viste mandag aften god moral og energi, da det hele skulle afgøres i anden halvleg. Især Tobias Ellebæk var med otte scoringer en af årsagerne til hjemmesejren.

Tobias Ellebæk blev hjulpet godt af holdkammeraten Henrik Tilsted, som også scorede otte mål for Mors-Thy i løbet af kampen, som HC Midtjylland ellers førte i en lang periode.

Holdene fulgtes pænt ad fra 20-20 og frem til stillingen 28-28, hvorefter Mors-Thy trak afgørende fra og kom foran både 30-28, 31-29 og 32-30.

HC Midtjylland var ved at komme tilbage i de sidste minutter, og især udeholdets profiler Jacob Østergaard og Vignir Svarvarsson var med otte mål hver medvirkende til spændingen.

Jacob Østergaard reducerede til 31-32 med halvandet minut tilbage, men tættere på point kom HC Midtjylland ikke.

I stedet lukkede Tobias Ellebæk kampen 45 sekunder før tid med kampens sidste scoring.