Mors-Thy Håndbold forlænger med målmandskæmpe

Kasper Larsen tager to år mere hos Mors-Thy Håndbold.

Kasper Larsen
Foto: limfjordupdate.dk

Mors-Thy Håndbold og keeper Kasper Larsen har forlænget den eksisterende aftale med yderligere to år, så den nu løber til den 30. juni 2020.

Det skriver LimfjordUpdate.dk.

– Historien med Kasper Larsen er lidt i stil med Nicolai Sommers – og er helt i tråd med vores strategi om at holde på vores nøglespillere. Både Mors-Thy Håndbold og Kasper har været meget tilfredse med samarbejdet, og derfor har snakken om yderligere forlængelse været helt naturlig, siger Henrik Hedegaard fra Mors-Thy Håndbold.

- Kasper er på alle måder en god fyr, som passer godt ind hos Mors-Thy Håndbold, og så kan vi jo ikke komme udenom, at han har præsteret på et meget, meget højt niveau i sin tid her. Så selvfølgelig var vi interesserede i at beholde Kasper i klubben, og det er er med stolthed og glæde, at det er lykkedes for os, og vi nu har endnu en af vores stamspillere på plads, uddyber Henrik Hedegaard.

Målmanden selv, som kom til Mors-Thy efter et ophold hos Bjerringbro-Silkeborg i ligaen, har da heller ikke været i tvivl om forlængelsen.

– Det var helt naturligt for mig at forlænge aftalen, og det er dejligt, at vi har fundet en løsning. Jeg er faldet godt til både på og udenfor banen i Mors-Thy Håndbold, hvor der er god opbakning fra fans og sponsorer – generelt er klubben bare et fedt sted at være, siger Kasper Larsen.

- Sportsligt er det gået godt i denne sæson, og det er fedt at være med til at løfte holdet og have en stor rolle med masser af ansvar. Det tiltaler mig og er med til at udvikle mig både sportsligt og menneskeligt. Jeg glæder mig til de kommende sæsoner i Mors-Thy Håndbold og tror på, at vi med vores trup, som indeholder masser af potentiale og stor kontinuitet, kan tage yderligere et step op, lyder det fra Kasper Larsen.