Mors-Thy får gammel kending som målmand

Han har tidligere spillet i Mors-Thy Håndbold og nu vender målmanden Søren Pedersen hjem på en treårig kontrakt.

Efter fire års fravær vender en gammel kending af Mors-Thy Håndbold tilbage til klubben. Målmand Søren Pedersen tiltræder nemlig på en 3-årig aftale pr. 1. juli 2018. Søren Pedersen har tidligere spillet i Mors-Thy Håndbold ad to omgange i sæsonerne 2007-09 og 2012-14. Her imellem og efter har han været omkring Skjern Håndbold og senest Aalborg Håndbold.

 - Søren er efterhånden en rutineret herre, som har prøvet mangt og meget som målmand, og han passer godt ind i vores målmandstrio med Ronnie Nicolaisen og Nicklas Graugaard. Han har god energi og udstråling på banen, ligesom han er en træningsnarkoman og en ledertype. Og så er det naturligvis fint med endnu mere lokalt islæt i truppen og med en spiller, som gerne vil Mors-Thy Håndbold, siger sportschef Henrik Hedegaard i en pressemeddelelse. 

- Af flere grunde har Mors-Thy Håndbold hele tiden været min førsteprioritet. Jeg ser frem til at blive en del af et spændende projekt, hvor der bliver lagt lag på år for år, og hvor jeg kan få mere spilletid end det er tilfældet for nuværende. Og så er det den rigtige løsning for min familie. Vi er bosat i Thisted og har jo Mors-Thy Håndbold lige i baghaven. Jeg kommer tilbage til et meget anderledes Mors-Thy Håndbold, end det jeg forlod: En ny trænerduo og en homogen spillertrup med masser af kompetencer - en flok erfarne spillere og en god håndfuld spændende spillere af egen avl - det glæder jeg mig til at blive en del af, siger Søren Pedersen.

Fakta om Søren Pedersen: