Mors og Thy hitter på Rådhuspladsen

I dag og i morgen gør thy- og morsingboer københavnerne opmærksomme på, hvad deres landsdel kan tilbyde. Jyderne har indtaget Rådhuspladsen og det har lokket københavnerne til.

Mors og Thy har indtaget Rådhuspladsen i København. 40 stande med alt fra turistforeningen og lokale virksomheder til muslinge- og ølsmagning skal overbevise københavnerne om, at det er værd at besøge Mors og Thy. Eventen og reklamefremstødet har været undervejs et år og skal markedsføre Thisted og Morsø Kommuner.- Vi vil sammen vise, hvad det, som de kalder Udkantsdanmark, kan, siger Hans Peter Jarl Madsen, der er en af ophavsmændene til ideen.

Fyldt Rådhusplads

Klokken 13.00 i dag åbnede Københavns overborgmester Frank Jensen officielt arrangementet. Og hele dagen har Rådhuspladsen været propfyldt med mennesker. Også lokale fra Mors og Thy støtter op om arrangementet og er taget til hovedstaden. I aften skal 800 thy- og morsingboer have fællesspisning, inden de igen indtager centrum af København i morgen formiddag. Her kan gæsterne blandt andet opleve fiskeauktion og koncert med Kandis.

Se mere om Mors og Thy på Rådhuspladsen her.

Hvis der er lidt stille i Thy og på Mors i de næste par dage, er der til gengæld ikke stille i København. En stor gruppe thyboere og morsingboere har indtaget rådhuspladsen