Mordmistænkt føler sig dårligt behandlet

Jan Lindholt Mikkelsen, der i 18 dage sad uskyldigt fængslet for Maria-drabet nytårsnat, føler sig dårligt behandlet af politiet og dommeren.

030910_JAN_LINDHOLT001.jpg

Da den 20-årige Maria Christensen nytårsmorgen blev fundet myrdet i en kælder i Herning startede et mareridt for den mand, politiet først mistænkte for mordet.

I 18 dage sad han varetægtsfængslet før en DNA-analyse viste, at han ikke var gerningsmanden til forbrydelsen.

Om kort tid ventes Rigsadvokaten at sætte kroner og øre på den erstatning, Jan Lindholt Mikkelsen skal have for de 18 dages uberettiget fængsling.

Politiet havde også lovet Jan Lindholt Mikkelsen en snak om forløbet. Men han har ikke hørt fra ordensmagten siden sidst i januar, hvor han blev løsladt.

Det skuffer den 49-årige lagerarbejder, som var under et stort pres. Alle troede nemlig han var skyldig, og han har brug for at få hele forløbet snakket igennem med politiet.

Se interview med Jan Lindholt Mikkelsen her, hvor han fortæller om det pres, han var under, mens han sad varetægtsfængslet:

TV/MidtVest arbejder i øjeblikket på et længere portræt af Jan Lindholt Mikkelsen, som sendes senere. Der giver han hele sin beretning.