Guldregn over Klinkby: Mor til verdensmester fejret

Alt i et-Skolen i Klinkby havde i dag en ekstra stor grund til at glæde sig over det danske VM-guld. Én af skolens ansatte er nemlig mor til landsholdsmålmanden Jannick Green.

Det er vel næppe gået nogens næse forbi, at det danske herrelandshold søndag aften nåede intet mindre end håndboldens verdenstop. Imens hele Danmark formentlig var ved at komme sig oven på et brag af en håndboldfest, så fejrede Alt i et-Skolen i Klinkby i dag sin helt egen VM-helt.

quoteDet er altså ikke mig, der har spillet, men jeg skal nok fortælle ham om, hvad der er sket herude på skolen i dag.

Hanna Green, Klinkby

Hanna Green er ansat på skolen i Klinkby. Hun har selv været professionel håndboldspiller, og så har hun i disse håndboldtider et særdeles genkendeligt efternavn. Hun er nemlig mor til landsholdsmålmand Jannick Green, og derfor var Alt i et-skolen i dag pyntet op med masser af flag og guld til ære for det nyvundne VM-guld.

- Det er dejligt at komme i skole, når kolleger og børn kommer og lykønsker én, så begynder man virkelig at få en fornemmelse af, hvor mange mennesker der egentlig følger med i det. Det er altså ikke mig, der har spillet, men jeg skal nok fortælle ham om, hvad der er sket herude på skolen i dag, fortæller Hanna Green.

Hun var selv tilstede i Boxen, da sønnike var med på det hold, der hev guldet hjem i en suveræn indsats mod Norge. Jannick Green, som i øvrigt selv har haft sin skolegang på skolen i Klinkby, har dermed gjort, at Hanna Greens telefon i dag har været rødglødende på grund af lykønskende bekendte.    

- Det var en helt ubeskrivelig oplevelse, fordi man ser så mange mennesker på én gang være så glade, fortæller Hanna Green.

I 1995 besøgte vi håndboldspilleren Hanna Green i anledning af, at hun havde spillet sin kamp nummer 400. Dengang interviewede vi hendes 6-årige søn Jannick Green. Se hele indslaget her.