Huset fyldt med gys: Mor til tre amok i Halloween

Mor til tre har omdannet huset i Herning til en labyrint af uhyggeligheder.

13-årige Thea Ottilia Vøgg har en mor, der er gået lidt amok i Halloween.
13-årige Thea Ottilia Vøgg har en mor, der er gået lidt amok i Halloween.
Foto: Lone Bergholdt Hald, TV MIDTVEST

Egentlig er det bare et helt almindeligt parcelhus på en vej i Herning. Men lige i aften er det hele omdannet til en labyrint af gys, gru og blod.

Et arbejde, der har taget en del tid. Til stor glæde for ikke mindst husets teenagebørn.

- For få uger siden, der skulle jeg igennem hele labyrinten bare for at komme ned på mit værelse, så der var det selvfølgelig lidt irriterende hele tiden at skulle komme ud og holde ved et eller andet, og man tænkte bare; kan det ikke være lige gyldigt. Men det er megafedt, at hun går så meget op i det, siger husets 16-årige datter Sofie Amalie Vøgg.

I en stol med hvide lagener sidder lillesøster på 13 år. Med oversavede ben og blod op og ned ad væggene.

- Det er ret så mærkeligt. Når man kommer hjem fra skole, så ser man bare sådan nogle døde mennesker, fortæller Thea Ottilia Vøgg.

Det er moren, Pia Vøgg, der er gået amok i hjemmet.

Normalt arrangerer hun halloweenfest på skolen lidt længere oppe ad vejen. Men i år var det hjemme der skulle fyldes med genfærd, afsavede lemmer og uhyggelig belysning.

Det giver den yngste i huset nogle lidt uhyggelige oplevelser en gang imellem.

- Nogle gange, hvor jeg skulle gå ned gennem stuen, og det var helt mørkt, og jeg var bare sådan: Jeg har lige set en gyserfilm, og det der skal jeg ikke igennem, fortæller Carl William Vøgg på 11 år.

4:10
Kom med inden for i det uhyggelige parcelhus i Herning. Og hør mor Pias forklaring på rædslerne.

Torsdag aften, hvor det var Halloween var huset åben for nysgerrige, der trænger til et godt gys. Det vil det også være fredag klokken 19-21. Adressen er Emil Resens Vej 7 i Herning.