Møllgaard kommer ikke tilbage - solgt til Paris

- Selvfølgelig vender jeg tilbage, sagde Henrik Møllgaard, da han blev lejet ud til Paris. Men nu har Skjern solgt ham til den franske storklub.

Henrik Møllgaard kunne som i marts sidste år løfte pokalen som pokalvinder med Skjern Håndbold.
Henrik Møllgaard kunne som i marts sidste år løfte pokalen som pokalvinder med Skjern Håndbold.

Landsholdsspilleren Henrik Møllgaard vender alligevel ikke tilbage til Skjern Håndbold

Den 31-årige bagspiller er i denne sæson udlejet til den franske storklub Paris Saint-Germain. Da lejeaftalen blev underskrevet, skrev han samtidig under på en forlængelse af sin kontrakt med Skjern.

Aftalen var altså, at han efter et år i Paris skulle vende tilbage til Skjern - men det bliver ikke til noget. Skjern Håndbold oplyser mandag eftermiddag, at man har accepteret et tilbud fra Paris, som dermed køber den stærke bagspiller.

 - Selvfølgelig havde vi gerne set Henrik Møllgaard tilbage i den grønne trøje til sommer, men når det er sagt, er ansvarlighed en af nøgleværdierne i Skjern Håndbold, og det gælder i høj grad økonomisk ansvarlighed, siger klubbens
bestyrelsesformand Carsten Thygesen i en pressemeddelelse.

- En sund økonomi er altafgørende i forhold til at drive en professionel topklub, så da vi fik endnu et flot tilbud fra PSG, kunne vi ikke sige nej. Derfor har vi ladet fornuften sejre over følelserne, således at der også i de kommende år er gode forudsætninger for at se Skjern Håndbold i toppen af ligaen.

Vemodigt farvel

 

Carsten Thygesen har tidligere antydet, at Møllgaard måske ikke ville vende tilbage - simpelthen fordi Møllgaard har haft stor sportslig succes i den rige franske klub, hvor han spiller sammen med Mikkel Hansen.

Noget anderledes var meldingen fra hovedpersonen selv, da han sidste sommer sagde farvel til Skjern.

- Selvfølgelig vender jeg tilbage, sagde han dengang til TV 2 Sport.

I pressemeddelelsen fra Skjern siger han nu, at det er vemodigt at sige farvel til klubben.

- Jeg er rigtig glad for at være i Paris, og jeg ser virkelig frem til flere kæmpe oplevelser i en af verdens bedste klubber, men samtidig håber jeg ikke, at jeg har spillet min sidste kamp i den grønne trøje. Jeg er ked af, at det aldrig blev et
ordentligt farvel til alle fans og frivillige i klubben, siger Henrik Møllgaard, der nåede at spille i Skjern i tre sæsoner.