Mølby roser sit hold efter uafgjort

Viborgs cheftræner så gerne, at hans hold blev mere målfarligt - men er tilfreds med et point.

Efter to nederlag i træk var der igen point til Viborg, da holdet spillede 0-0 hjemme mod de danske mestre fra FC København i Alka Superligaen.
    
Hjemmeholdet var under et tungt pres i store dele af kampen, men havde også muligheden for at bryde dødvandet på omstillinger, hvilket ikke mindst var tilfældet i første halvleg, hvor både Serge Deble og Jung-Bin Park ramte træværket.
    
Viborg-træner Johnny Mølby var tilfreds med det ene point, som opgøret kastede af sig, og roste sit hold for indsatsen.
    
- Det var en taktisk fin indsats, og en heroisk arbejdsindsats, vi leverede. Vi blev trykket i store faser af kampen, men i første halvleg fik vi skabt to gode muligheder, der kunne have givet os mulighed for at komme foran, siger Johnny Mølby.
    
Kampen var den tredje i træk, hvor viborgenserne måtte gå fra banen uden at have scoret.
    
- Jeg kunne godt tænke mig, at mit hold blev lidt mere målfarligt. Vi tabte to gange 0-1 mod AaB og Lyngby, hvor det var helt vanvittigt, at vi ikke fik scoret to-tre mål.
    
- Vi har skabt chancer, men hvis vi skulle have slået FCK, så skulle de have været sat ind, siger Mølby.
    
Hjemmeholdet modstå et vedvarende FCK-pres mod slutningen af opgøret, men det kom ikke som nogen overraskelse for Mikkel Rask, der blev kåret som Viborgs bedste spiller.
    
- De lagde et tungt pres på os i anden halvleg, men det vidste vi et eller andet sted godt, at de ville gøre. Men det var dejligt at spille til nul. Vi bliver jo matchet mod de bedste i Danmark, siger Viborg-anføreren efter opgøret.
    
Med det ene point er Viborg efter 12 spillerunder nummer 10 i ligaen og har seks point op til den sjetteplads, der giver adgang til medaljeslutspillet.
    
/ritzau/