Møde med hviderussere og tysk storklub ærgrer BSV-træner

Peter Bredsdorff-Larsen mener, at Bjerringbro-Silkeborg har fået en hård lodtrækning i EHF Cup-gruppespillet.

BSV-AAlborg semifinale
Foto: TV 2 Sport

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg (BSV) havnede torsdag i gruppe med Magdeburg, SKA Minsk samt vinderen af kvalifikationsopgøret mellem slovakiske Tatran Presov og islandske Hafnarfjördur, da der blev trukket lod til EHF Cuppens gruppespil.
    
BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen havde gerne undgået et møde med Jannick Green, Mads Christiansen, Michael Damgaard og de øvrige Magdeburg-profiler.
    
Også gruppens øvrige hold ser han som hårde modstandere, uanset hvem der måtte vinde det sidste kvalifikationsopgør til gruppen.
    
- Vi har kun fået vanskelige modstandere fra alle lag. Jeg havde ikke sammensat puljen på den måde, hvis jeg kunne bestemme, siger han ifølge BSV's hjemmeside.
    
SKA Minsk var med i første seedningslag, BSV var selv i andet, og Magdeburg blev trukket fra tredje lag.
    
Gruppens to bedste hold går videre, og et BSV-avancement kræver en stærk hjemmebane, påpeger træneren.
    
- For tredje år i træk jagter vi at gå videre fra et europæisk gruppespil. Vi begynder så småt vores forberedelser, så vi i februar vil opsøge vores muligheder for at gå videre.
    
- I de foregående år er vi lykkedes i Europa gennem en stærk hjemmebane. Vi har hentet mange store og vigtige sejre, og det får vi brug for igen, siger Peter Bredsdorff-Larsen.
    
EHF Cup-gruppespillet begynder i weekenden 10.-11. februar.
    
/ritzau/