Mistænkeligt dødsfald var naturlig død

Obduktionsrapport viser, at den 84-årig kvinde, der søndag aften blev fundet død i sit hjem i Bording, døde af naturlige årsager.

Doedsfald.jpg

Klokken 20:15 søndag aften blev politiet kaldt ud til en adresse i Bording, hvor en ældre kvinde blev fundet død i sin have.

Besøgsven fandt kvinden

Den ældre kvinde på 84 år boede alene i en mindre landejendom. Søndag aften kom en besøgsven forbi huset og fandt kvinden liggende død i sin baghave. Alle døre og vinduer i huset stod åbne og lyset var tændt. Det var dette scenarie, der i første omgang fik politiet til at undersøge dødsfaldet nærmere.

Ingen tegn på vold

- Vi fik obduktionsrapporten sidst på dagen mandag, og den viser, at der ikke var tegn på hverken kvælning eller vold. Dødsårsagen skønnes derfor til at være en naturlig død, forklarer Henning Præstegaard fra Lokalpolitiet i Herning.

Ville udelukke enhver tvivl

Beredskabsstyrelsen Midtjylland var søndag aften indsat til gerningsstedundersøgelse i Bording med seks mand, pionervogn, lysgiraf og telte.

- Kvinden havde nogle mærker på siden af kroppen, som vi ikke umiddelbart kunne bedømme om var slag - eller faldmærker. Vi besluttede derfor for at sætte en efterforskning i gang for at udelukke enhver tvivl. Og det har vi så gjort nu, fortæller Henning Præstegaard.