Mistænkelig kvinde set inden hjemmerøveri

Politiet fortæller om et mistænkeligt besøg fra en østeuropæisk kvinde, få dage før hjemmerøveriet på en landejendom i Salling.

0:21

Natten til fredag blev en 64-årig mand i fire timer udsat for hjemmerøveri på sin landejendom i det nordøstlige Salling. Politiet kobler en mistænkelig begivenhed fra tidligere på ugen sammen med den uhyggelige hændelse.

Mandag aften bankede en cirka 25-årig østeuropæisk kvinde på døren hos den 64-årige mand og bad om vand. Han lukkede hende ikke ind men gav hende en flaske vand gennem vinduet, hvorefter hun forsvandt. Nu mener politiet, at kvinden kan have forbindelse til de to gerningsmænd.

Politiet opfordrer borgere til at holde øje med lignende episoder og berette om det til politiet, hvis de ser eller hører noget.

Signalement af gerningsmændene
De to mænd, som stod bag hjemmerøveriet beskrives begge som østeuropæere på 30-40 år.

Den ene er 170-180 centimeter høj, kraftig af bygning og har sort hår og skægstubbe. Han var iført en sort/grå skijakke, cowboybukser, mørke sko og handsker.

Den anden gerningsmand er lidt mindre i både højde og kropsbygning. Han var iført sort skindjakke og handsker, og han har sort hår og og skægstubbe. 

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.