Missing People: Der ER et lig i søen

"Vi er 100 procent sikre på, at der er et lig i eller omkring Vandkraftsøen. Og det er dét, vi nu skal finde," siger René Nielsen fra Missing People i dag til TV MIDTVEST.

eftersoegning2_0.jpg

Der er et lig i eller i nærheden af Vandkraftsøen i Holstebro. Sådan lyder meldingen i dag fra leder af Missing People Denmark, René Nielsen, til TV MIDTVEST.

- Vi er 100 procent sikre på, at der er et lig i eller omkring i søen. Og det er dét, vi nu skal finde, siger René Nielsen i dag.

Lighunde reagerede i går kraftigt på duftspor i området omkring Tvis Møllevej. Sammenholdt med tidligere duftspor er eftersøgningen derfor indkredset i et område i nærheden af dette sted. Dykkerne leder cirka midt for i Vandkraftsøen.

Lokale dykkere i vandet

- I dag er cirka 10 dykkere fra den lokal frømandsklub - Delfinen - i vandet, for der er altså noget derude, siger René Nielsen fra Missing People, der selv deltager i eftersøgningen på nærmeste hold.

De særligt trænede lighunde kan misse et sted, hvor der ér et lig. Det kan skyldes, at vindretningen sender duftsporene i modsat retning.

- Men hvis den reagerer, så er der et lig, siger René Nielsen, der derfor også føler sig overbevist om, at eftersøgningen af Jonas Hedegaard Hansen er gået ind i en helt afgørende fase.

Politiet ser tiden an

Hos Midt - og Vestjyllands Politi oplyser vagtchefen, at de endnu ser tiden an.

- Når hundene reagerer, så kan der helt sikkert være noget derude, men vi vælger at give Missing People arbejdsro og at se tiden an. Finder de noget, så rykker vi selvfølgelig ud, forklarer Anders Olesen fra Midt - og Vestjyllands Politi.

Fem frivillige dykkere fra frømandsklubben Delfinen i Holstebro brugte i dag deres søndag på at gennemsøge et området af Vandkraftsøen. Mød én af dem her:

0:26

Det er hér Missing People har sat alt ind på at finde den forsvundne Jonas Hedegaard Hansen:

vandkraftsoen-screendump_0_0.jpg

 

e