Minktyve på spil

En minkavler i Fårbæk har fået stjålet levende mink. Politiet advarer andre avlere om, at tyvene fortsat kan være på spil.

Mink i bur.jpg

I alt 69 levende minktæver er forsvundet fra deres bure hos en avler i Fårbæk mellem Karup og Haderup. Minkene udgør en værdi af 50.000 kroner.

Tyveriet skete onsdag aften på adressen Fårbækvej 9 mellem klokken 19 og 20, hvor gerningsmanden eller mændene brød burene op og kørte væk med dyrene.

Advarer andre

I forbindelse med tyveriet, er der set tre køretøjer i området, og nu advarer politiet andre avlere mod tyvene.

- Vi opfordrer til at man holder øjnene åbne og bemærker man mistænkelige køretøjer så lad os høre om det, siger Bent Smedegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi i Herning.

Tre specifikke biler

Der er set tre helt specifikke biler i området ved Fårbækvej forud for tyveriet.Det drejer sig om:En hvid Toyota Corolla Verso, med grønne, røde og gule striber på siden, og så har der tidligere stået Vordingborg Køkkener.En sort Seat Altea Van, med orange sidespejle og hvor der på siden står Digitel.En hvid og rød Iveco kassevogn, hvor der med sort skrift står Hauge Smedie på siden.

Politiet understreger at ingen af de tre køretøjer længere har noget med de pågældende firmaer at gøre, og at der  var tale om udenlandske nummerplader, men de er alle set omkring Fårbækvej i Karup onsdag aften mellem klokken 19 og 20.

Oplysninger kan afleveres til politiet på telefon 114.

Se historien om tyveriet her:

2:17
En minkavler i Haderup har fået stjålet levende mink til en værdi af 50.000 kroner. Østeuropæere menes at stå bag: