Mindestund for Glen Norre

Store Torv i Holstebro var lørdag middag rammen om en mindestund efter drabet på 27-årige Glen Norre.

GlenMinde.jpg

Omkring 100 mennesker samledes i dag ved middagstid på Store Torv i Holstebro for at mindes den 27-årige Glen Norre, der blev dræbt i sit hjem natten til mandag d. 30. marts.

Initiativtageren til mindehøjtideligheden er det radikale byrådsmedlem Lars Stampe. Han siger, at mindestunden skal være en påmindelse til os alle om at tage ansvar ved at blande os, hvis vi ser problemer.

 - Som enkeltperson kan man godt være med til at undgå, at vold bliver et udtryksmiddel. Hvis vi ser en familie, der har det dårligt, skal vi gå ind og blande os for at finde ud af, hvor dårligt det egentlig går. Vi kan ændre meget ved at snakke med hinanden og ikke at lade os isolere, siger Lars Stampe.

Mindestund med musik

På Store Torv blev der holdt et minuts stilhed for Glen Norre. Bagefter spillede musikstuderende Bjarke Kirk fra Musikskolen i Holstebro et par numre på sin guitar.

 - Jeg har prøvet at finde nogle melankolske sange, der passer ind i stemningen i dag. Jeg synger sange, hvor folk kan mærke, at jeg virkelig mener det, siger Bjarke Kirk.

Politiet har sigtet en 20-årig mand for drabet. Han nægter sig skyldig og ønskede ikke at udtale sig i retten. Han er varetægtsfængslet frem til den 24. april.